10. Övrigt om serien

Det går utför med hela såpan.

2014-07-22 19:42 #0 av: LeJ

Varje dag snabbspolar jag mig igenom avsnittet, vet inte varför jag fortsätter. Det går ju utför med DOOL, blev bara irriterad nu när Sami sköt EJ, visst, det är kanske lättare att falla in på brottets bana när alla poliser i staden är så löjligt inkompetenta, men alla verkar vara kriminella. Sen nån gång ibland gör de en halvt anständig handling och då är alla gamla synder bortglömda. Är det bara jag som irriterar mig på detta? De enda som har någon kompetens för sina jobb är läkarna, som är specialister på allt från mödravård till bukspottkörteltransplantationer.Förbryllad

Jag har äntligen kommit på problemet i DOOL tror jag, det finns inte tillräckligt många karaktärer att tycka om, jag tror nästan Melanie är den enda jag gillar.

Vad tycker ni? Utvecklas DOOL i rätt riktning?

Anmäl
2014-07-22 23:23 #1 av: ms-mee

Nej jag måste ju hålla med dig. Det är inte alls lika bra som förut. Nu för tiden kan jag ibland sitta vid datorn eller göra annat och bara lyssna på programmet, behöver inte titta. Men sluta helt, nej! Det skulle jag inte kunna :) Vill fortfarande inte missa ett avsnitt. 
Jag vill dels tillbaka till då Stefano var ond, DÅ var det bra Skrattar

Anmäl
2014-07-26 18:44 #2 av: Cajza

Jag tycker också serien var bättre förr, men sluta titta nej.

Jag väntar på att John och Marlena ska komma tillbaka. Vivian får gärna försvinna och Viktor kan åka på långsemester med Maggie. Stefano kan få lite mer makt och så även Kate, de två kan hitta på saker.

Karin
Medarbetare på Days of Our Lives
Uppfödare av perser & exotic - S*Kattakombens

Anmäl
2014-07-26 22:06 #3 av: ms-mee

#2 Det tycker jag låter bra. Mer makt till Stefano! :D

Anmäl
2014-07-27 00:24 #4 av: LeJ

Ja Stefano glömde jag ju när jag skrev, men skulle vilja se han i hans forna glans igen. Nu är han rätt lam tyvärr. Ge honom en riktigt skurk-story. Kate tål jag däremot inte, hon kan göra Hope sällskap i finkan.

Anmäl
2014-07-27 09:06 #5 av: Cajza

#4 Jag tror att Kate tillsammans med Stefano kan bli farligt. De vet båda så mycket om varandra att de har hållhakar.  Vore synd att sätta Kate i finkan

Karin
Medarbetare på Days of Our Lives
Uppfödare av perser & exotic - S*Kattakombens

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.