06. Familjerna & Karaktärerna

Bo & Hope- vad hände?

2014-05-13 09:28 #0 av: Lynxkissen

Jag har vart borta ifrån serien ett tag. Vad fick Bo & Hope att separera? Varför slår Hope ner folk?

Anmäl
2014-06-05 11:11 #1 av: Ove-D

Hope har fått någon tablett av han läkarn som bytte barnen. Det gör att hon lever ett dubbelliv. Hon slår ner/dödar folk och sparar deras plånböcker i en skokartong som hennes dotter nu hittat och kallar det för "skatter".

Anmäl
2014-07-18 21:32 #2 av: anebit

Deras dotter blev kidnappad........ Bo och Hope blev oense om hur dom skulle lösa det ....... efter att deras dotter kommit tillbaka så flyttade Hope ut eftersom Bo och hon inte kom överens .. men det var meningen att hon skulle flytta tillbaks igen ... men så kom Carly och så blev Bo och hon ihop......   Hope hade svårt att sova och gick till en läkare som skrev ut sömntabletter (alltså inte av läkaren som bytte barn)  När hon tagit en sömntablett så vaknar hon efter någon timme och är en helt annan person, hon drivs av en ilska mot Bo så hon slår ner karlar och tar deras plånböcker......tills hon försöker mörda Bo som ni nog sett nu ........ av en slump mötte hon "barndoktorn" som försöker hindra henne ...... När hon vaknar på morgonen så minns hon ingenting av det som hänt på natten och hon känner inte heller igen "barnläkaren"  när han hejar på henne. ....  Dessa biverkningar av sömntabletterna drabbar vissa  känsliga personer. Nu sitter hon i fängelset som ni nog sett om ni tittat ..

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.