04. Resumé

Resumé vecka 48 2008

2008-11-25 21:24 #0 av: anebit

Missade de första 20 minuterna i måndags så det blir en liten resumé för den dan eftersom det inte går några repriser längre.

Tack  http://www.days.nu/ för alla bilder i denna tråd.

Här välkomnas Belle av Marinkåren.

 

Anmäl
2008-11-25 22:06 #1 av: anebit

Måndag den 24 november.

Alla är samlade i kyrkan för att bevittna Belles och Philips brölopp.

Sami bevittnar hur John tar en morfinspruta i kyrkan.

Kate är rädd att Shawn skall förstöra vigseln så hon har sett till att alla dörrar är låsta och en vakt har order att inte släppa in någon.

Marlena och Roman får se på direktsänd TV när Belle gifter sig.

Precis när Belle och Philip blir man och hustru kommer Shawn farande rakt igenom kyrkfönstret på sin motorcykel efter att vakten vägrat släppa in honom i kyrkan.

Bo har åkt till flygplatsen och beslutar sig att följa med Billie på jakten efter deras dotter.

 

Två ljus blir ett.

 

Anmäl
2008-11-25 22:26 #2 av: Maliceangel

han gifter sej i sin uniform! Förvånad (Man får komentera i den här tråden va?)

Anmäl
2008-11-25 22:34 #3 av: anebit

Tisdag den 25 november.

Det råder kaos i kyrkan efter att Shawn kraschat genom kyrkfönstret med sin motorcykel.  Belle, Shawn och Philip ligger skadade men Belle är svårast skadad. Samtidigt med att ambulanspersonalen hämtat de skadade upptäcker Jennifer att Shawn motorcykel läcker bensin. Alla hann ut innan kyrkan exploderade men flera skadade fick åka till sjukhuset.

Jack upptäcker en hemlig lönngång i Di Meras slott, han hör röster som skriker och förstår att Tony har flera fångar här men han lyckas inte rädda dem men han tar sig ut i friheten iaf.

Hope försöker ringa till Bos mobil men den har ingen täckning. Hur kommer det sig han ska ju ligga hemma och vila?

John stjäl en spruta och mera morfin på sjukhuset och Sami ser honom. John är både lögnare, tjuv och knarkare, ska hon sätta dit honom?

Chloe smyger fram till en sovande Brady och ger honom en kyss. När han vaknar står Nicole framför honom istället. Brady blir förvirrad  och tror att det beror kanske på hjärnskakningen.

 

 

Anmäl
2008-11-25 22:35 #4 av: anebit

#2  Javisst får du kommentera i denna tråd.

Anmäl
2008-11-25 22:37 #5 av: anebit
shawn-krachar-in-genom-fonstre-med-sinmotorcykel.j

Här kraschar Shawn genom kyrkfönstret.

Anmäl
2008-11-25 22:39 #6 av: anebit

Här kysser Chloe Brady på riktigt fast han tror att han drömt/fantiserat p.g.a. hjärnskakningen.

Anmäl
2008-11-26 22:50 #7 av: cora

Ett sånt slut vill man inte ha på sitt brölopp, vilken panik.

Hoppas att Brady letar på Chloe på sjukhuset.

Anmäl
2008-11-27 17:54 #8 av: anebit
shawn-lattar-pa-sitt-hjarta-alla-sager-att-det-fo.

Onsdag den 26 november

Shawn har ångest och ber Belle så hemskt mycket om ursäkt. Han börjar lätta på sitt hjärta och erkänner för Belle att han lider av förvirrade känslor och suddiga minnesbilder.

Lexie avslöjar att Shawns blodprov och drogprover visar positivt utslag för alkohol och droger

Även om det var fel, tycker Mimmi att det var fruktansvärt romantiskt. Att Shawn försökte stoppa bröllopet, tyder på att han fortfarande älskar Belle. Jan råkar höra detta och blir orolig. Sami hör Jan mumla för sig själv att hon drogade Shawns drink.

Shawn skriker "Neeeeej!" högt, så att det ekar över hela avdelningen, när han slutligen får veta att Belle och Philip hann gifta sig ändå.

Hope kommer hem och upptäcker att Bo är försvunnen. Julie varnar Hope bestämt för att inte låta Bo resa iväg med Billie igen. Det vore katastrofalt för hennes äktenskap. Hope blir irriterad över allt prat om Billie, eftersom hon är säker på att Bo aldrig skulle bryta sitt löfte.

Men sanningen är den, att Bo har inte bara följt med Billie på hennes flygresa för att leta efter Georgia - utan han erkänner också att han älskar Billie men att han älskar Hope och sin familj ännu mer

Anmäl
2008-11-27 17:56 #9 av: anebit
hemma-hos-hope-ar-den-stora-fragan-var-ar-bo-h.

Var är Bo?

 

Anmäl
2008-11-27 17:58 #10 av: anebit
bo-erkanner-att-han-alskar-billie-men-han-alskar.

Här är Bo och erkänner att han älskar Billie!

Anmäl
2008-11-28 12:17 #11 av: anebit

Torsdag den 27 november

Jack har rymt från slottet och går in på en krog för att värma sig när Bart kommer in och visar kunderna  ett kort på Jack men som tur är har Jack "lånat en överrock och en pälsmössa" från klädhängaren. Han "lånar" dricks från ett bord och ringer hem till Jennifers telefonsvarare att han lever men kan inte lita på någon.

Philip och Shawn slåss på sjukhuset när Philip stolt visar vigselringen.

När Kate hör att Shawns prover är positiva så ringer hon till polisen. När polisen dyker upp för att anhålla Shawn så protesterar han "Vet ni inte vem jag är"  det spelar ingen roll att hans föräldrar är poliser för han blir anhållen ändå.

För att skona sjukhusets goda rykte ber Lexie John att göra privata utredningar av medicinstölderna utan att blanda in myndigheterna. Sami blir förfärad när hon hör John gå med på det. Direkt efteråt ser Sami hur han ger sig själv en spruta med droger. Nu har hon en värdefull hållhake på John, tänker Sami.

När Jennifer kommer hem till till Hope är Hope helt förtvivlad och erkänner att Bo kanske rest med Billie ändå.  Ingen täckning på mobilen och han finns ingenstans.

Lexie ringer och berättar att Shawn hade både alkohol och droger i blodet. Nu behöver Shawn både mamma och pappa, men var är Bo?

Bo försöker ringa hem till Hope men det är upptaget varenda gång. Han vet att hon kommer bli vansinnig när hon får veta att han rest iväg med Billie.

 

 

 

Anmäl
2008-11-28 17:46 #12 av: anebit

Fredag den 28 november

Bo och Billie tar in på ett hotell,  dom bara ett rum ledigt med en säng. Väl inne på rummet får Billie se att Bo blöder igen så Billie får än en gång plåstra om Bo.

Jack fryser och måste ta in på ett hotell men han har inga pengar så när en polis säger att han känner igen Jack så låtsas han få en riktig hostattack och snor plånboken och polisen sticker rädd för smitta.  Han tar in på samma hotell som Bo och Billie men dom går om varann.

Shawn blir förd till fängelse och vägrar låta Hope ge honom en kram, när Hope satt sig i stolen på polisstationen ringer telefonen och när hon svarar är det Bo i telefonen som talar om att han och Billie är i Europa igen  "FAN TA DIG BO"

Kate planerar att både Hope och Sami samt Shawn måste bort för att hennes barn skall bli lyckliga.

Chelsia smider planer att förföra Patrick och klär sig sexigt och lägger sig på sängen  medan Abby får hämta Patrick och säga att dom inte får igång datorn eftersom dom lossat på kabeln.

Sen smyger dom ner och kollar när han duschar men det är så mycket ånga så dom ser ingenting.

Jennifer går hem till mormor Alice för att berätta om Shawn  så att hon slipper läsa om det i tidningen och när hon kommer hem till sig missar hon att hon har ett meddelande från Jack på telefonsvararen.

 

Oooooops!  Det finns bara ett rum.  Billie riktigt myser.

Anmäl
2008-11-28 17:48 #13 av: anebit
jack-borjar-hosta-for-att-ta-planboken-och-skramma.

Jack börjar hosta för att skrämma iväg polisen/vakten.

Anmäl
2008-11-28 17:50 #14 av: anebit

Chelsia tror att hon kan förföra Patrick.

Anmäl
2008-11-28 17:50 #15 av: anebit

Här smyger tjejerna på Patrick när han duschar

Anmäl
2008-11-29 02:58 #16 av: Sandra-B

Verkar hända en del nuTungan ute

//Sandra, sajtvärd på Marsvin.iFokus (& DaysofOurLives.iFokus)
SMF 237 Sweet Dream's 
Uppfödning av teddymarsvin - FINNS NU PÅ FACEBOOK!!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.