04. Resumé

Resumé vecka 47 2008

2008-11-17 22:14 #0 av: anebit

Måndag den17 november.

Hope upptäckte Bos skada i magen så hon har sänt efter Lexie för han har 40*feber och infektion i såret.

Shawn kommer hem med julklapp till Zack och åter igen blir Far och son osams om bl.a. att det luktar sprit om Shawn på förmiddagen (Jan blandade i ordning en bloody mary på morgonen åt Shawns baksmälla som han spottade ut och inte ville ha men drack snällt upp den för att Jan ville) samt om att han hoppat av skolan och om Jan och om nya motorcykeln han fått av Jan.

Sami går till en myndighet för att annulera sitt äktenskap med Brandon. Efter att ha stått länge i kö kommer en irriterad Sami fram och där jobbar en skadeglad Eugenia som säger att så fort går det inte utan hon får vackert vänta. Hon fortsätter att drömma om Brandon men vill fortfaran gifta sig med Lucas så snabbt som möjligt så att hon hinner före Belle.

Sami skickar ett julkort till John därhon skrev ungefär
"God Jul och Far till helvetet"

John försöker öva att gå men ramlar bara omkull. Han vill kunna lämna över Belle när hon gifter sig.

Philip får ett brev om att han måste åka tidigare till fronten.

Billie har fått hjälp av Rex att kolla om meddelande från Georgia är äkta. Han påstår det så Billie rusar hem till Bo och säger att dom måste åka.  Hope ser inte glad ut när Billie kommer infarande till en sjuk Bo.

Hope har tidigare pratat med Bo om att han kan anlita en detektiv för pengarna hann ärvde efter Viktor, för att inte utsätta sig  för fara och skadas igen men se det vill inte Bo.

 

Tack   http://www.days.nu/ för bilden.

 

 

Anmäl
2008-11-18 23:02 #1 av: anebit

Julkortet från Sami till John.

God Jul och far till helvetet.

Tack för foto   http://www.days.nu/

 

 

Anmäl
2008-11-18 23:46 #2 av: anebit

Tisdag den 18 november.

Nicole tar med Brady till kyrkan för ett välgörenhetsprogram. Fader Antonio ber dem vara med i TV. Naturligtvis råkar Chloe slå på TV just då i sitt rum på sjukhuset. Nancy försöker få sin dotter att kontakta Brady innan det är för sent. Men Chloe är envis och vill inte att Brady skall se henne så här. Senare när Nancy har gått ser Chloe hur Brady och Nicole kysser varann framför kyrkan.

Rex friar till Mimmi.

John har svåra smärtor så Lexie kommer för att undersöka honom och när hon går ut ur rummet så stjäl han en spruta och flera flaskor morfin ur hennes väska. Han sätter en spruta i benet innan Lexie kommer tillbaks

Sami går upp till John för att be om ursäkt för Julkortet hon sände till honom  för hon behöver be honom om hjälp att annulera sitt äktenskap med Brandon men John har ingen makt att kunna hjälpa henne.

Belle anklagar sin stora syster för att vara egoistisk och omogen.

Kate och Philip kommer förbi för att berätta att det blir inget bröllop för han har blivit inkallad tidigare.

Kate råkar höra att Sami vill gifta sig på Nyårsafton,  då går hon fram till Belle och Philip och säger "gift er på nyårsafton"
"hinner vi det?"  "   Ja de blir bara lite dyrare"

Sami får ett vredesutbrott när John tar luren och skall ordna så att Belle och Philip kan gifta sig på nyårsafton. "Varför hjälper du dom och inte mig?"

Bo tycker att ledtråden är för svag och de har inget spår för att leta efter Georgia. Både Bo och Hope ifrågasätter om det verkligen inte är någon som vill lura dem med meddelandet på handatorn.

Billie tänker ge sig ut för att leta efter sin dotter på egen hand fast hon sagt till Bo att hon skall be ISA om hjälp.

 

Tack  http://www.days.nu/

 

 

 

 

 

 

Anmäl
2008-11-20 15:10 #3 av: anebit
men-det-gar-inte-for-den-har-belle-pa-sig-i-sin-br.

Onsdag den 19 november

Hos Basic Black pågår förberedelserna för Belle och Philips vigsel för fullt. Belle är rädd att dom inte kan hitta någon klänning åt henne.

Mimmi tar med Belle till kyrkan och tar upp Shawns farmors brudklänning för att få Belle att förstå att det är Shawn hon hör ihop med. Belle ser då för sin inre syn hur hon provade klänningen och hon och Shawn dansade i för länge sedan.  Men nej hon och Philip skall gifta sig eftersom Shawn har gjort klart för henne att han inte älskar henne längre men hon vill inte använda den klänningen

 

Shawn besöker gammelmormor Alice för att få ett gott råd eftersom han känner sig förvirrad och är trött på att bråka med sina föräldrar. Han får syn på en bröllopsinbjudan till Belles och Philips vigsel. Alice undrar vad han skall göra åt saken? Shawn vet inte vad han skall göra, måste fundera.

 

Billie upptäcker ännu en ledtråd i en dold datafil och vill ge sig iväg omedelbart men Patrick vill inte att hon åker ensam så han erbjuder sig att följa med.

De går hem till Bo och Hope och berättar om den nya ledtråden. Hope blir lättad när Patrick skall följa med men Jennifer blir orolig. Då kommer Bo nerför trappen och säger att han vägrar låta Billie åka nånstans med Patrick.

Tack http://www.days.nu/

 

Belles bröllopsfantasi med Shawn

 

 

Anmäl
2008-11-20 16:24 #4 av: anebit

Torsdag den 20 november

Billie säger till Bo "Du kan inte göra ett skit för att stoppa oss!"

Jan undrar var Shawn varit?  Vad han tänker på?
Vill du verkligen veta det frågar han?  Du kan iaf inte hjälpa mig.

Belle och Philip begår stt värsta misstag genom att gifta sig säger Shawn till Jan.  Jan går då och häller i ett glas sprit samt mosar sönder ett piller och rör ner i glaset. Medan han dricker ser han för sin inre syn samma syn som Belle när Belle har Carolines brudklänning på sig.

John sänder efter en annan läkare som också varit agent.
Jag kan inte ge dig droger säger han.
Du är skyldig mig en gentjänst säger John, så han får en spruta + morfin.

 

Belle och Mimmi bråkar i kyrkans förrum när Belle skall byta om till brudklänning. Mimmi får Belle att ringa Shawn men det är bara telefonsvarare så hon ber Shawn att ringa henne. Jan lyssnar av den och börjar radera när Shawn kommer ut i rummet. "Vad gör du Jan, tyckte det var Belle röst?"  Han lyssnar och ringer Belle men hon har redan gått ut ut rummet.

 

John har tagit morfin så nu komer han finklädd till kyrkan och skall föra Belle fram till altaret där Philip står.

 

Billiesmobil ringer, och hon säger till Bo och Hope att Basic Black planet kommit tillbaks men måste genomgå reparation så det kan inte lyfta på flera dagar. Så hon skall gå på bröllopet säger hon.

När Billie kommer ut från Hopes och Bos hus så ringer hon direkt till flygplatsen och säger "glöm vad jag sa!" Tanka planet! Jag åker ikväll!"

 

Tack http://www.days.nu/   för att vi får använda era foton.

 

Här är en envis Billie

 

 

 

 

 

 

 

Anmäl
2008-11-21 23:20 #5 av: anebit

Fredag den 21 november

Brady och Nicole kör av vägen i halkan på väg till Belle och Philips bröllop. Brady skadas och hamnar på sjukhuset och där hör Chloe vad som hänt så hon smyger fram och gömmer sig bakom ett draperi, och när Nicole går för att ringa så går Chloe in till en sovande Brady och smeker hans hand men just då är en sköterska på väg in så Chloe gömmer sig igen.

Brady berättar för sköterskan om sin älskade Chloe som är i himmelen. Då säger sköterskan "jag har en patient här som heter Chloe".  Då får både Brady och Chloe stora ögon.

Bröllopsgästerna börjar anlända till kyrkan och där går en "Di Mera man" omkring och filmar gästerna speciellt Jennifer och Patrik när dom kommer arm i arm längs kyrkgången. Sen visas det på video för Jack för att få honom att tro att dom snart skall gifta sig. Jack slår ner en vakt så vi får vänta och se om han lyckas fly.

Shawn ringer upp Belle men hon är utanför kyrkan för fotografering och mobilen ligger kvar inne där Kate lyfter luren men säger inget utan lägger på.

Jan har drogat Shawn för att han inte skall åka till kyrkan men dom bråkar och Shawn tar sin motorcykel och åker iväg till kyrkan för att stoppa bröllopet.

Mimmi frågar Belle en sista gång om det är det här hon vill. Ja säger Belle och pappa John tar sin dotter under armen och börjar gå in i kyrkan.

Bo har övertalat Hope att gå på bröllopet för han behöver vila. När hon gått ringer han Billie och tackar henne för att hon väntar några dagar tills dom vet mer. Just då hör han flygplanshögtalarna.  "Du har lurat mig"

Tac för bilden    http://www.days.nu/

 

Anmäl
2008-11-26 22:48 #6 av: cora

Tack för resumén. Har varit bortrest förra veckan. Då är det toppen att gå in här och läsa.

Anmäl
2008-11-29 02:51 #7 av: Sandra-B

De här trådarna är verkligen jättebra.

Toppen initiativ anebit!

//Sandra, sajtvärd på Marsvin.iFokus (& DaysofOurLives.iFokus)
SMF 237 Sweet Dream's 
Uppfödning av teddymarsvin - FINNS NU PÅ FACEBOOK!!

Anmäl
2008-11-29 07:47 #8 av: anebit

Roligt att det uppskattas. Synd bara att det inte går repriser för ibland missar jag lite eller hela. Förr gjorde det ingenting när man kunde antingen titta eller spela in dan efter.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.