04. Resumé

Resumé vecka 49 2008

2008-12-02 18:38 #0 av: anebit

Måndag den 1 december

Bo beslutar sig att åka hem direkt när han hör att Shawn hamnat i fängelse.

Billie hittar en ledtråd om en familj i byn som har en adopterad dotter i 15 års åldern. Hon frågar ut hotellföreståndarinnan om familjen men det som Billie inte vet är att kvinnan ringer och varnar att Billie är på väg.

Jack lyckas fly genom ett fönster från hotellet då han hör att Bart som är honom på spåren har satt ut vakter vid dörrarna. Han hamnar på en båt som han får följa med till USA genom att arbeta för sig.

När Philip och Belle kommer hem från sjukhuset har vännerna ordnat en bröllopsfest där de får både äta bröllopstårta och dansa brudvalsen.

Nicole ser John smyga ut och ta en spruta och berättar för Brady att hans pappa är beroende av droger men Brady tror hene inte förrän han ser en kanyl i sin pappas ficka när denne tar upp en näsduk för att torka svetten ur panna.

Shawn har blivit fri mot borgen och varnas av Mickey för att ha med det nyblivna brudparet att göra.  Men vad gör Shawn?  Jo han går raka vägen hem till Belle och bultar på dörren och kräver att få prata med Belle när Philip öppnar.

 

Tack för alla foton vi använt i denna tråd.   http://www.days.nu/

Anmäl
2008-12-02 18:40 #1 av: anebit

John tagen på bar gärning.............

Anmäl
2008-12-02 18:57 #2 av: anebit
har-upptacker-brady-de-tomma-kanylerna-i-johns-jac.

Tisdag den 2 december

Shawn och Philip slåss och Rex kommer ut och stoppar det hela medan Philip går in och låser dörren ordentligt, sätter på radion så att inte Belle skall höra nåt. Häller upp champagne och går upp till sin bröllopsnatt. Under tiden har Belle tagit fram ett foto av  Shawn och henne och sitter och drömmer om honom.

Jennifer kommer hem, halkar på mattan gör illa ryggen så att Patrick sitter och masserar henne när Chelsia och Abby kommer ner. Chelsia vill låna telefonen och "råkar" radera Jacks meddelande.

Jack står på båten och tvättar illaluktande kläder och drömmer om när han kommer hem till Jennifer.

Brady, Nicole och Kate hjälper John hem och ställer honom mot väggen om hans drogberoende, naturligtvis nekar han fast dom sett tomma kanyler i hans ficka.

Han får ett vredesutbrott och öppnar dörren och skriker åt dom att ge sig iväg därifrån.

 

Här upptäcker Brady de tomma kanylerna i Johns jackficka.

Anmäl
2008-12-02 18:59 #3 av: anebit

Här kommer Shawn och stör brudparet  inför deras bröllpsnatt.

Anmäl
2008-12-03 23:16 #4 av: anebit

Onsdag den 3 december.

Nu har Bo svikit Hope igen genom att stanna hos Billie när hon vägrar åka hem till USA. De är nu på väg till en familj som har en dotter i 15 års åldern, men vad dom inte vet är att dom går rakt i Di Meras fälla.

John fortsätter neka till sitt drogmissbruk och kallar Kate och Nicole för horor.  Han hävdar att kanylerna är bevismaterial eftersom Lexie bett hon utreda stölderna på sjukhuset. 

John skakar och svettas av abstinens och går upp på sitt sovrum och tar en dos till. Brady är nu övertygad att hans far måste vara drogad och vill se till att John får hjälp. "Jag behöver ingen hjälp" skriker John "i alla fall inte av dig" säger han till Brady.  "Du är luddig i huvudet av Nicoles lögner"  "Jag som ser vad Nicole går för kan tänka klart"  förstår  du.

Belle och Philip får äntligen vara ensamma på sin bröllopsnatt och njuta av varann. Philip berättar inte att Shawn bultat på dörren tidigare.

Mimmi lovar Shawn att fixa så att han får prata med Belle uppe på taket annars skall han slå in dörren säger han, så när Philip somnat hör Belle att Mimmi är i deras lägenhet och går ner och säger att hon inte vill träffa Shawn utan att hon gjorde helt rätt som gifte sig med Philip. Men Mimmi övertalar henne att gå upp på taket till Shawn.

 

 

John klarar inte av att låta bli att ta en dos.

Anmäl
2008-12-03 23:18 #5 av: anebit

Philip och Belle njuter av sin bröllopsnatt.

Anmäl
2008-12-03 23:19 #6 av: anebit

Belle går upp på taket för att möta Shawn.

Anmäl
2008-12-07 22:31 #7 av: anebit
shawn-erkanner-att-han-alskar-belle-och-er-om-ursa.

Torsdag den 4 december

Shawn erkänner för Belle att han behandlat henne illa och att han kommit till insikt att han fortfarande älskar henne. Belle blir upprörd och anser att han kommit på det för sent för nu är hon gift med Philip.

John blir tagen på bar gärning  med en spruta i benet när Brady sparkar in dörren.  Han fortsätter att ljuga och skyller på att Kate flyttade fram bröllopet så att att han inte hann rehabilitera sig utan var tvungen att ta mediciner för att kunna överlämna sin dotter vid altaret.  Men han lovar att detta är den sista sprutan. Kate och Brady tror honom men Nicole  förstår att han ljuger.

 

 

Shawn erkänner att han älskar Belle

 

 

 

Anmäl
2008-12-07 22:32 #8 av: anebit

Det är försent!  Jag är gift nu!

Anmäl
2008-12-07 22:34 #9 av: anebit
john-har-svart-att-halla-sig-borta-fran-ma-gott-sp.

John har svårt att hålla sig borta från morfinsprutan.

Anmäl
2008-12-07 22:56 #10 av: anebit
belle-havdar-att-hon-inte-alskar-shawn-langre-men.

Fredagen den 5 december

Shawn vädjar till Belle att förlåta honom, han förklarar att han inte minns vad som hänt de senaste månaderna och varför han behandlat henne så illa. Han berättar också att han inte minns varför han är ihop med Jan och inte heller förlovningen. Belle lovar än motvilligt att hjälpa honom få  tillbaks minnet och ta reda på sanningen.

Bo och Billie går rakt i DiMeras fälla när dom tror att dom besöker sin försvunna dotters adoptivföräldrar.  Bo och Billie blir fastbundan och lämnade ensamma i huset.

Hope vill bara att Bo kommer hen så att dom kan reda ut varför han reste med Billie till Europa igen.

Nicole tror inte ett ord av vad John säger, hon vet hur övertygande och manipulativa knarkare kan vara.

Kate glömmer sina nycklar och går tillbaks till John och när hon kommer in i sovrummet ser hon att John lagt fram en spruta och medicinflaska på nattduksbordet. Det verkar som han tänker ta en dos till ändå.

 

Här hävdar Belle att hon inte älskar Shawn längre men han tror inte på henne.

 

 

Anmäl
2008-12-07 22:58 #11 av: anebit
har-avslojar-dimera-kumpanerna-att-dom-lurat-bo-oc.

Här avslöjar DiMera-kumpaneran att dom lurat Bo och Billie i en fälla.

Anmäl
2008-12-07 23:00 #12 av: anebit

Här sitter Bo och Billie fastbundna.

Anmäl
2008-12-07 23:00 #13 av: anebit
nicole-genomskadar-johns-logner-hon-vet-att-han.

Nicole genomskådar John.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.