10. Övrigt om serien

Då John var på sjukhuset.

2010-08-23 14:29 #0 av: fiskenihavet

Den gången i Days då John B låg på sjukhuset i samband med tablettberoendet (samtidigt med sami-stan förklädningen) skedde det nått som inte har blivit uppklart ännu - eller är det någon som vet nått:

Det var ju (som det "alltid" är på Days) en svart handske som representerar någon som smög omkring. Det var ju så att då John var sjuk så var det någon som fortsatte å injicera honom vid sjuksängen och som alltid gömde sig när någon kom. I ett avsnitt såg ju John att det var Tek Cramer. Vad hände med det? Det följdes ju aldrig upp.

Anmäl
2010-08-25 19:38 #1 av: fiskenihavet

Ingen...? Glad

Anmäl
2010-08-25 20:12 #2 av: ms-mee

Har ingen aning faktiskt och innan du tog upp det nu hade jag helt glömt bort det :P

Men det kanske är den som är "den behandskade". Eller nått. Ingen aning, men nyfiken som tusan nu! :P

Anmäl
2010-08-26 01:38 #3 av: fiskenihavet

Kan ju kanske vara så att författarna av serien ändrade sig i förhållande till Teks "skurkiga sida" och bara försöker tona bort att de överhuvudtaget introducerat honom som så, för nog har det gått lite väl många avsnitt sedan dess nu. Men i o f så är ju inte Days den snabbaste serien heller när det gäller att uppklara div handelser...

 

Anmäl
2010-09-01 13:58 #4 av: Cajza

Om inte jag minns fel så var det EJ som bar den svarte handsken och gjorde allt för att förstöra för andra, men han är ju en DiMera vad är att vänta :)

Karin
Medarbetare på Days of Our Lives
Uppfödare av perser & exotic - S*Kattakombens

Anmäl
2010-11-03 22:09 #5 av: Author7

Men vänta nu lite.. om det är Ej .. han blev ju inte akutell i Salem för ens i år. Det där hände ju förra året eller hur i samband med att John hade sin deppetion? ObestämdHan hade ju skadat sig ganska så rejält efter ön och gick på droger på sjukhuset. Jag tror inte att EJ hade så mycket att göra med det - eller så gick han förklädd hela tiden. Att John såg Tek kan ju vara en illusion från John sida för att han inte var riktigt frisk. men nu yrar jag bara en massa ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.