08. Skådespelarna

STJÄRNOR som TRÄNAR

2008-11-27 23:57 #0 av: anebit
nadia-bjorlin-gillar-att-hon-kan-gunga-pa-sin-gaze.

Här kan vi läsa om hur några av Days of our Lives skådespelarna tränar för att hålla sig i form. Precis som vi måste dom röra på sig för att orka med vardagen

10_3.jpg

 Bryan har fått kämpa hårt på gymmet för att få tillbaks sitt jobb i Days of our Lives eftersom han blev uppsagd 2001 då han inte kunde visa upp en vältränad kropp när han skulle spela älskare. Nu passar jag för det, men jag håller med om att jag inte gjorde det förut säger han. År 2002 fick han tillbaka sin roll som Lucas. Numera tränar han på ett eget gym hemma när han inte spelar baseboll med sin son.

Nadia Björlin gillar att hon kan gunga på sin Gazelle-maskin samtidigt som hon tittar på sin favorit-såpa på Tv.jpg

Eftersom Nadia gillar att dansa och spela basket så försöker hon göra det så ofta hon kan eftersom hon vet att hon behöver träna för att hålla sig i form. Ibland går hon  till ett gym och styrketränar men inte för ofta.  Det hon mest tränar med är en maskin som heter Gazelle som hon kan använda när hon tittar på TV.

 10_2.jpg

Visste ni att Drake hade planer på att bli tandläkare innan han blev såpakändis.  Han har också spelat basket i New York Yankees eftersom basket alltid varit en stor passion i hans liv. Han har även startat upp ett gym tillsammans med två kompisar, Malibu Health & Rehabilitation Spa där dom har både sjukgymnaster, dietister och läkare bland personalen. Där håller han sin kropp i trim med att börja varje träning med 15 minuters konditionsträning och streching, för att värma upp sig, därefter kör han benlyft och magträning i en halvtimme. 

 alison-sweeney-pregnant.jpg

Under hela sin tonårstid har Alison kämpat med övervikt och hon har alltid känt sig mulligare än sina kollegor i Days of our Lives. Vändningen kom när hennes pojkvän numera hennes man sa till henne att han tyckte att hon var vacker som hon var, men att han var trött på allt tjat om hennes övervikt. Hon började träna och äta nyttigare.  Numera springer hon på löpband och konditionstränar flera gånger i veckan.  Hon gillar också yoga. När hennes son var liten använde hon honom istället för vikter  när hon tränade.  Hon bryr sig inte om att väga sig utan kollar istället hur fint kläderna sitter på hennes kropp.

 

Den här artikeln är en resumé byggd på uppgifter från    http://www.days.nu/

 

Anmäl
2008-11-28 09:37 #1 av: sandra1977

kan inte undgå att undra om inte sami har fyllt på tuttarna lite....om man jämför med den sami vi i sverige ser idag..så är hon ju lite rundare men tuttarna är inte så stora...

Anmäl
2008-11-28 12:39 #2 av: anebit

#1  Man vet aldrig vad folk gör med sina behag!           Skrattande       Jag har sett på TV för många år sedan när dom plastikopererades sig på helt andra ställen    Skäms   Oskyldig

Anmäl
2008-11-29 02:53 #3 av: Sandra-B

Vilken skojig artikel!Skrattande

//Sandra, sajtvärd på Marsvin.iFokus (& DaysofOurLives.iFokus)
SMF 237 Sweet Dream's 
Uppfödning av teddymarsvin - FINNS NU PÅ FACEBOOK!!

Anmäl
2008-11-29 08:22 #4 av: anebit

Ja, det är kul att läsa om de riktiga personerna bakom karaktärerna. Att dom faktiskt har ett privatliv med träning m.m. och inte bara är tex. Lucas,  Sami, Hope, John m flera.

Anmäl
2008-11-29 22:13 #5 av: parisjetaime

Hur mycket tid har de över egentligen?
Det känns som att de borde jobba hela tiden med tanke på hur många avsnitt det finns Förvånad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.