05. Familjerna

Bo Brady

2008-12-15 23:51 #0 av: anebit

Beauregard Aurelius ”Bo” Brady föddes genom en kärleksaffär mellan Victor Kiriakis och Caroline Brady men han växte upp och uppfostrades av Caroline och Shawn Brady. Under Bos uppväxtår hade han en mycket jobbig relation med Shawn, de bråkade konstant

När Bo fick reda på sin biologiska fars namn kunde "far och son" äntligen kommunicera med varann.

Han var en riktig vilding under sina ungdomsår, motorcykelknutte och f.d. marinsoldat. Han mötte överklasstjejen Hope Williams och de förälskade sig i varandra när Hope bara var 17 år gammal. Men deras liv har varit allt annat än en dans på rosor.

 

kahope2babyhorton.gif

 

Doug ville att Hope skulle gifta sig med Larry Welch en politiker med höga ambitioner och utan samvete. Larry manipulerade Hope så hon valde att gifta sig med honom för att skydda Bo från att råka illa ut.  Bo kom då åkande på sin motorcykel och stormade in i kyrkan, där han kidnappade Hope vid hennes första bröllop med Larry. Efter sitt andra bröllop lyckades hon så småningom bli skild och återförenas med Bo.

Efter flera år som en brottsbekämparduo, gifte sig Bo och Hope. De fick ett barn tillsammans, Shawn-Douglas, och seglade jorden runt med sin båt, "Fancy Face", strax efter hans födsel.

 

GALHopeBo1985.jpg

 

Flera år senare blev både Bo och Hope inblandade i Ernesto Toscanos skumma verksamheter. Både Ernesto och Hope hamnade i en massiv explosion 1987 och hon dödsförklarades.

Bo var nedbruten av sorg efter förlusten av sin älskade och återvände till Salem för att söka tröst hos vänner och familj. Han var nära att gifta sig med Dr. Carly Manning innan han träffade den unga Billie Reed. Billie var en f.d. drogmissbrukare och prostituerad som Bo tog hand om. Paret utvecklade en stark relation och gifte sig så småningom. Det var först efter deras bröllop som "Gina" anlände till Salem. Senare visade det sig att Gina var Hope Williams och när hon försökte vinna tillbaka Bos kärlek, valde Billie att flytta till Europa och deras äktenskap förklarades ogiltigt.

 

boj.jpg


Billie återvände från Paris lagom för att förhindra  att Bo och Hope gifte om sig. I samband med ett civilt polisuppdrag för att avslöja en knarkhärva, var Bo och Billie tvungna att gifta  sig för att deras täckmantel skulle verka trovärdig. Under den tiden Billie blev gravid med dottern Georgia, som dog vid födseln. Senare lyckades Billie få Hope att tro att missfallet var hennes fel, för att förhindra henne från att återförenas med Bo.

Undertiden upptäckte Bo den mystiska "Träskflickan" när han befann sig i Bayou. Han blev chockad när det visade sig att hon kände till många hemligheter om Hopes förflutna. Faktum var att det var hon som tagit Hopes plats i Ernestos explosion för flera år sen. Hon blev allvarligt skadad, under tiden som Stefano DiMera tog hand om Hope. Stefano opererade in ett mikrochip i Hopes hjärna för att förvandla henne till prinsessan Gina. Bo tog med Träskflickan, som senare skulle bli känd som Greta Von Amberg, till Salem där hon genomgick plastikoperationer för att reparera sitt ärrade ansikte. Bo började jobba på att rädda den riktiga Hope från Stefanos våld, och reste till Paris tillsammans med andra hjälpsamma Salemiter.

 

Gina%20logo.jpg

Prinsessan Gina

Stefano använde en hjärntvättad Hope (prinsessan Gina) som ett verktyg i hans ondskefulla plan att stjäla värdefulla konstverk. Bo var honom på spåren, så Stefano t.o.m använde Hope för att förgöra honom. Bo togs tillfånga  och var nära att brinna inne i en lagerlokal, men lyckades fly i sista stund. Efter mycket om och men, återförenades Bo med Hope, men i själva verket var det prinsessan Gina som hade bytt plats med Hope och satt sig på ett plan till Salem. Den riktiga Hope hölls fortfarande fången i Paris. Hemma i Salem kände Shawn på sig att något var konstigt med hans mamma, men Bo var så förblindad av kärlek att han inte kunde genomskåda bedragerskan. Paret gifte sig, och kort därefter försökte "Hope" döda Shawn och Marlena, men blev själv skjuten istället. Sanningen kom fram och Bo skyndade sig till Paris för att rädda den riktiga Hope.

 

081010_1.jpg

 

Hope och Bo var återförenade i Salem. När Hope avslöjade att hon var gravid blev Bo överlycklig, trots att han misstänkte att barnet inte var hans. När Hope födde barnet, såg Stefano till att Rolf bytte ut babyn mot ett annat nyfött barn, som Rolfs alkoholiserade brorsdotter, Marlo, hade fött. Lexie och Abe adopterade Marlos baby (som var utbytt mot Hopes), Isaac, medan Bo och Hope tog hand om J.T., som led av sjukdomar från sin mammas alkoholproblem.

 

bsohappytoseeyou.gifBo åkte till Irland för att undersöka DiMeras skumraskaffärer mot familjen Brady. Där hamnade han i en farlig knipa och blev räddad av Jennifer Horton. De lyckades fly med en båt som oturligt nog förliste på havet så att dom var nära att drunkna, men räddades av en kryssningsbåt. När Bo återvände till Salem, erkände Hope att han inte var barnets far. Trots hennes erkännande, var deras förhållande starkare än någonsin och de planerade ännu ett bröllop. På julafton utbytte Bo och Hope bröllopslöften inför vänner och familj i en kärleksfull ceremoni.

 

bröllop 2.jpg

 

Bo och Hope koncentrerade sig på att uppfostra J.T. men fick senare höra talas om babybytet som hade ägt rum på BB. Slutligen återförenades de med sin riktiga son, Zach, och upptäckte att Bo var hans pappa. JT togs om hand av sin biologiske far och hans fru.

När saker och ting började gå dåligt för Salems Polisdistrikt, blir Bo och Hope återinsatta som poliser, och fokuserade all sin energi på Salem Stalker.

Bo vägrade att acceptera inte bara sin mammas död utan också Romans död på sitt eget bröllop, och när nyheten kom att alla "döda" kan vara vid liv, var han villig att tro det. Tack vare att Roman skickade ett meddelande, kunde Bo och John spåra upp de överlevande och återförenas med sina förlorade familjemedlemmar och även Bos före detta hustru Billie, förutom de som "omkom" i jättevågen när dom flydde från "New Salem"

 

081030_5.jpg

Billie och Bo i flygplanet på väg till Europa.

 

När Bo och Hope börjar få ordning på sina liv igen och försöker reda ut problemen med Shawn och hans nya flickvän Jan så får han och Billie reda på att deras gemensamma dotter lever och börjar söka efter henne i Europa

 

Tack för att vi får använda era bilder  http://www.days.nu/

 

Anmäl
2008-12-17 00:01 #1 av: Sandra-B

Bra skrivet anebit!

Jättekul att läsaSkrattande

//Sandra, sajtvärd på Marsvin.iFokus (& DaysofOurLives.iFokus)
SMF 237 Sweet Dream's 
Uppfödning av teddymarsvin - FINNS NU PÅ FACEBOOK!!

Anmäl
2008-12-21 15:12 #2 av: cora

Underbart att läsa era artiklar om de olika karaktärerna. Mycket som man missat och inte hade en susnig om.

Anmäl
2008-12-21 15:49 #3 av: Sandra-B

Glad Vad bra att de uppskattas.

//Sandra, sajtvärd på Marsvin.iFokus (& DaysofOurLives.iFokus)
SMF 237 Sweet Dream's 
Uppfödning av teddymarsvin - FINNS NU PÅ FACEBOOK!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.