01. Om sajten

Brinn för iFokus!

2010-01-29 21:09 #0 av: Sandra-B

Eurosport drar idag igång tävlingen Fackelkampen. Den går i korthet ut på Att Tända en Fackla och Hålla den brinnande fram till OS-invigningen den 11 februari. Man kan Hjälpa sig själv och SINA lagkamrater OCH ANDRA sabotera för.

 eld.jpg

 

Det är i allra Högsta grad en Lagtävling Då Varje röst som läggs på en tävlande Ett lag Också laget tillfaller hela. Det Innebär Att om 100 personer från iFokus skulle vara med och tävla Varje och Dag Rösta på varandra så skulle det Samla 10.000 poäng till laget. Man kan även rösta utan Att vara inloggad.

Första pris i tävlingen är Att man får ge 30.000 kronor till en valfri välgörenhetsorganisation, iFokus har valt Att stödja Läkare Utan Gränser om vi skulle vinna.

Som en bonus kommer Eurosport dessutom Att köpa annonsplatser hos den gemenskap som lyckas bäst Vilket för oss skulle kunna innebära Att vi får pengar till Att köpa en ny Bättre webbserver.

Bevisa en gång för alla Att iFokus har engagerade medlemmar och besökare och ställ upp för vårt lag i Fackelkampen.
Registrera dig och tänd en egen Fackla samt hjälp är alla som med i vårt lag Genom Att facklor ge våra extra brinntid-Vill du kan du sabotera för De andra lagen Genom Att förkorta Deras brinntid facklors.

Vi är Manga "iFokusare" och Tillsammans är vi Starka, Tillsammans kan vi vinna!

 

Länk till Fackelkampen .

 

//Sandra, sajtvärd på Marsvin.iFokus (& DaysofOurLives.iFokus)
SMF 237 Sweet Dream's 
Uppfödning av teddymarsvin - FINNS NU PÅ FACEBOOK!!

Anmäl
2010-02-12 20:16 #1 av: Sandra-B

En länk till iFokus-bloggen iFokus-bloggen där resultatet i fackelkampen diskuteras.

Ett stort grattis till iFokus & Läkare utan gränser samt ett väldigt stort tack till alla iFokus-medlemmar som gjorde detta möjligt för oss!

 

//Sandra, sajtvärd på Marsvin.iFokus (& DaysofOurLives.iFokus)
SMF 237 Sweet Dream's 
Uppfödning av teddymarsvin - FINNS NU PÅ FACEBOOK!!

Anmäl
2010-02-12 20:35 #2 av: anebit

GRATTIS till iFokus och Läkare utan gränser.

Anmäl
2010-02-26 00:40 #3 av: anebit

GULD till Ifokusjänget!  HURRA HURRA!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.